Skip to main content

3D app

Benieuwd hoe de binnenunit er in 3D uitziet in je eigen woning?

Heb je je ooit afgevraagd hoe een airconditioning of verwarming er in je woning uitziet?

De Daikin 3D app is de toepassing die je helpt de perfecte airconditioning- of verwarmingssysteem te vinden.

De Daikin 3D app is in staat om via 'augmented reality' elk airconditioning- of verwarmingstoestel te plaatsen waar je maar wilt. Op deze manier kun je het toestel vinden dat precies bij je woning past. Je kan niet alleen je binnenunit zien, maar met deze app kun je ook naar buiten gaan om te zien wat de beste locatie voor de buitenunit zou zijn.

De Daikin 3D app is erg gebruiksvriendelijk! Kies het gewenste toestel en klik op de knop ‘augmented reality’. De app legt je stap voor stap uit hoe je het Daikin-toestel in je woning kunt simuleren.

De Daikin 3D app biedt veel handige functies:

  • Je kunt de grootte en kleur aanpassen, de airco of verwarming naar wens draaien en verplaatsen.
  • Je kunt de exacte afmetingen van elk toestel en de positie ervan met een simpele klik vanaf de vloer of het plafond bekijken.
  • Je kunt een foto van het 3D-toestel maken en deze opslaan in je telefoongalerij, zodat je een permanente referentie hebt.
  • Je kunt de technische gegevensbladen raadplegen en daar aanvullende informatie over de verschillende apparaten vinden.

Opmerking: het kan voorkomen dat sommige oudere mobiele apparaten de vereiste A.R.-technologie niet ondersteunen. Is je mobiele apparaat niet compatibel, dan kan je de app met een “marker” gebruiken.

Volg de onderstaande instructies voor het gebruik van de marker.

1. Download de “marker

2. Druk de “marker” af op een A4-papier.

3. Plaats de “marker” op de muur waar je het toestel wilt installeren, richt de camera van je mobiele apparaat op het A4-papier en de airconditioner zal in 3D en op ware grootte weergeven worden. Je kunt de 'marker' ook op de grond van het terras of balkon waar je de buitenunit wilt installeren, plaatsen en de buitenunit zal op het scherm verschijnen.

Disclaimer:

Bij de weergave van 3D-beelden met de Daikin 3D app kunnen er onnauwkeurigheden of fouten optreden waarvoor Daikin op geen enkele manier aansprakelijk kan worden gesteld.
Als je nauwkeurige gegevens wilt ontvangen, kun je onze technische en commerciële documentatie raadplegen.