Skip to main content

Een energie-efficiënte oplossing voor thermisch comfort en sanitair warm water

Een ééngezinswoning in Rèves, Henegouwen. Het huis is een recent opgeleverde nieuwbouw. Om het comfort van verwarming, airconditioning en sanitair warm water te verzekeren, kozen de aannemers voor een lucht/water-warmtepomp voor de vloerverwarming en de productie van sanitair warm water, en een lucht/lucht-warmtepomp voor de airconditioning van de slaapkamers.

Is jouw woning klaar voor een warmtepomp?

Dankzij deze korte test kom je te weten of je woning al of niet klaar is voor een warmtepomp en welke oplossing best past voor jouw situatie. Zo niet, geven we je enkele tips om je woning klaar te maken voor een warmtepomp.

  • Daikin Altherma M HW

    De Daikin warmtepompboilers voor sanitair warm water zijn speciaal ontworpen om in de warmwaterbehoefte van een woning te voorzien, met behulp van duurzame energie.

  • Daikin Emura

    De Daikin Emura lucht/lucht warmtepomp (of airconditioner) staat garant voor perfecte temperaturen en gezuiverde lucht, het hele jaar door

  • Stylish

    Daikin Stylish lucht/lucht warmtepomp of airconditioning zorgt voor een aangename ruimtetemperatuur op een energiezuinige manier, het hele jaar door.