Skip to main content

Airco, aangename koelte om te relaxen.

Airco doet meer dan enkel de lucht afkoelen!

Het zorgt voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid, en zuivert zelfs de lucht, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een perfect binnenklimaat.

Omwille van de stijgende energieprijzen en groeiende bezorgdheid voor het milieu, moet de airco echter ook energie-efficiënt zijn. De airco systemen van Daikin bieden een alles-in-één-oplossing, en dus een superieure prestatie en energie-efficiëntie, om het milieu waarin we leven te beschermen.

Uw comfort ligt ons nauw aan het hart...

Maak uw keuze tussen de verschillende airco modellen van Daikin.

  • Wandmodellen voor montage op de muur, zoals de Daikin Emura, met zijn elegante vormgeving.
  • Vloermodellen waaronder Daikin Nexura, die beschikt over een frontpaneel dat stralingswarmte afgeeft.
  • Maar ook ingebouwde modellen, zoals de Fully Flat ingebouwd cassette, die volledig verwerkt worden in valse plafonds.

Alle Daikin airco's zijn stijlvol, zuinig in energie en, dankzij een handige draadloze afstandsbediening, eenvoudig te bedienen. Sommige modellen hebben een 3D-luchtstroomfunctie om zelfs de kleinste hoekjes van uw grootste kamers te koelen. Deze aircos zorgen voor een goede nachtrust, dankzij de ultrastille en performante werking.

 

Energieslimme oplossingen

Omwille van de stijgende energiekosten is het belangrijker dan ooit dat airconditioners zo efficiënt mogelijk zijn. Onze airco’s zijn niet enkel stijlvol maar ook energieslim, met hun individuele, programmeerbare besturingen voor elke kamer en hun aanwezigheidssensors die het energieverbruik verminderen wanneer niemand thuis is.

In 2013 introduceerde Europa  een nieuwe seizoensgebonden energielabel voor airco toestellen. Dankzij dit nieuwe label kunnen eindgebruikers beter geïnformeerde keuzes maken. De seizoensgebonden efficiëntie geeft waarden weer genomen over een volledig verwarmings- en koelingseizoen.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !