Skip to main content

Warmtepomp koeling:

airconditioning met een warmtepomp

Met een warmtepomp kan je jouw woning niet alleen verwarmen maar ook koelen. Je kan immers voor een warmtepomp kiezen die in de winter je huis verwarmt en in de zomer je huis koelt. Op die manier geniet je van airconditioning dankzij een warmtepomp installatie. 

Energiebesparende warmtepomp airco

Warmtepomp koeling biedt een ecologische oplossing om je woning van airconditioning te voorzien. Warmtepompen gebruiken namelijk zoveel mogelijk energie uit de natuur om je woning te koelen. Bovendien zijn Daikin aircotoestellen voorzien van een aanwezigheidssensor die het energieverbruik verminderen wanneer er niemand thuis is.

Fluisterstille airconditioning

Daikin denk niet alleen aan het milieu, maar eveneens aan je interieur. De airconditioning units zien er erg stijlvol uit en bieden een echte meerwaarde voor je interieur. Daikin airconditioning past bij elke inrichting: je kan kiezen voor een wand-, vloer- of plafondmontage. 

De units werken trouwens fluisterstil, zodat het wooncomfort niet in het gedrang komt. Er bestaan tevens split airconditioners die op één buitenunit aangesloten worden, maar in meerdere kamers gebruikt kunnen worden. 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !