Skip to main content

In 4 stappen uw installatie registreren.

De registratie procedure, die u gratis recht geeft op 6 maanden extra garantie is in 4 stappen opgedeeld. Hieronder vind je deze procedure stap voor stap uitgelegd.

Hoe kan ik mijn installatie registeren?

De eerste stap die je moet doorlopen is een account aanmaken. Ga naar het Stand By Me-portaal. Klik op de toets 'Registreer uw Daikin installatie'.  Er verschijnt een scherm waar je een emailadres, voornaam en naam kan intypen alsook een wachtwoord kan kiezen. Klik dan op 'verzenden'.

Opgepast: als je reeds over een account beschikt, hoef je geen nieuwe account aan te maken. Dan kan je via 'aanmelden' naar je bestaande account gaan om een tweede installatie te registreren.

Op het moment dat je een account hebt aangemaakt, stuurt Stand By Me u een activatiemail. U dient deze mail te openen en op de bevestigingsknop te drukken. Het portaal opent de homepage van Stand By Me en u kan met uw email en wachtwoord inloggen. Hiermee is uw account klaar om uw installatie te registreren. 

Hebt u geen mail ontvangen? Kijk dan in uw spam. Het is mogelijk dat deze daar per ongeluk terecht is gekomen. Hebt u hem niet ontvangen, controleer dan of er geen fout staat in het emailadres en druk opnieuw op versturen.

Eenmaal je account geactiveerd kan u uw toestellen één voor één registreren.

Dan hebt u 2 mogelijkheden om de toestellen de registreren.

 • Optie 1: u hebt van uw installateur een inbedrijfstellingcode ontvangen.
  Dit betekent dat de installateur de installatie al opgeladen heeft in Standbyme en dat u enkel nog uw persoonlijke gegevens dient te controleren en te bevestigen.
 • Optie 2: indien u geen inbedrijfstellingscode hebt ontvangen, dient u uw installatie registreren via de foto's.
  • Kies 'verwarming' indien u een lucht/water warmtepomp wenst te registeren 
  • Of lucht/lucht warmtepompen voor een airco-systeem
  • Wat hebt u nodig om uw toestellen op een eenvoudige manier te registreren?
   • de volledige naam van het toestel
   • het serienummer
   • een scan van het opstartdocument of factuur
  • Doorloop daarna de hele registratie-procedure en ga naar stap 4

Deze stap gebeurt automatisch nadat de installatie bewaard is in Stand By Me. Je kan dit controleren door in je account te kijken naar de einddatum van de garantie.


Opgelet: om te kunnen genieten van de 6 maanden extra garantie, dient de installatie binnen het jaar na de inbedrijfstelling geregistreerd te zijn. Na deze datum is het nog steeds mogelijk om de garantie aan te vragen maar is het niet meer mogelijk om de 6 maanden extra te krijgen.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !