Wat is voor jou het Daikin-effect?

Wat is voor jou het Daikin-effect?

Welk effect onze warmtepompen op jou hebben, da’s persoonlijk. Misschien waardeer je vooral het comfort? Of je bent helemaal gewonnen voor hun duurzame werking? Kijk je vooruit, dan stel je wellicht vooral de innovatieve technologie van onze oplossingen op prijs. Of je hebt in de eerste plaats oog voor hun flexibiliteit.

Ongeacht welk effect jij het sterkst ervaart: comfortabel én duurzaam verwarmen doe je deze winter met een innovatieve warmtepomp. Van Daikin, natuurlijk.

Wat is voor jou het Daikin-effect? Comfort

Comfort

Bij guur weer wil je graag een verwarmingsinstallatie die jou en je gezin het nodige comfort biedt: een aangename temperatuur op elk moment van de dag én een groot gebruiksgemak. De Daikin-warmtepompen kun je bovendien makkelijk combineren met vloerverwarming. En uiteraard zorgen ze ook voor heerlijk warm water bij het douchen

Wat is voor jou het Daikin-effect? Duurzame werking

Duurzame werking

Wist je dat een warmtepomp zijn energie voor 75% uit gratis, natuurlijke bronnen haalt, zoals de buitenlucht, de aardbodem of het grondwater? Dat maakt het een slim alternatief voor traditionele brandstoffen zoals stookolie of aardgas. Bij de werking van een warmtepomp komen er bovendien geen CO2 of andere schadelijke stoffen vrij. Zo kun je 100% milieubewust verwarmen, mét een uitstekend rendement.

 

Wat is voor jou het Daikin-effect? Innovatieve technologie

Innovatieve technologie

Met een warmtepomp, eventueel in combinatie met andere duurzame technologieën zoals zonnepanelen, is je woning helemaal klaar voor de toekomst. Bovendien maak je het jezelf makkelijk om energie te besparen: onze systemen bedien je met je smartphone en kun je afstemmen op jouw energieproductie. Zo haal je altijd het hoogste rendement.

 

Wat is voor jou het Daikin-effect? Flexibiliteit

Flexibiliteit

Een Daikin-warmtepomp zorgt zowel op koude als op warme dagen voor een aangename temperatuur in huis. Naast verwarmen, kunnen onze systemen namelijk ook koelen. Bovendien kun je de gewenste temperatuur instellen per kamer.