Skip to main content

Verwarmen en koelen zonder zorgen. Met Daikin, natuurlijk.

De warmtepompenairco’s en luchtreinigers van Daikin kom je overal ter wereld tegen, en da’s geen toeval. Met onze producten haal je de allernieuwste technologie in huis. We geven jou ook persoonlijk advies, zodat je een investering doet voor het leven.

Daikin staat voor duurzaamheid

Bij Daikin maken*  we airco’s en warmtepompen die goed zijn voor de planeet. De installatie en het onderhoud gebeurt door erkende Daikin-installateurs.

Maar natuurlijk denken we ook aan jouw portemonnee. We bieden oplossingen voor elk budget en altijd op basis van een persoonlijk gesprek. Zo kan jij je huis verwarmen en koelen op een manier die écht voordelig is voor jou. 

Altijd eerlijk advies

Samen vinden we de oplossing die het best bij je past. De kans is groot dat die in ons assortiment zit, maar misschien ook niet. Zo zou het kunnen dat een warmtepomp vandaag weinig rendabel is voor jou, bijvoorbeeld omdat je beter eerst investeert in extra isolatie of nieuwe ramen. En dan laten we je dat ook gewoon eerlijk weten.

 

*Wist je dat we een Japans merk zijn met productie in Oostende?

Je moet ons niet geloven. Ervaar het gewoon zelf!

Ben je graag zeker van je stuk, nog vóór de installateur voor je deur staat? Dat vinden we maar normaal. Daarom hebben we een Daikin Experience Center voor je ingericht in GentHerentals en Waver. Daar beleef je onze producten zoals in een echte woning.

Ontdek onze oplossingen

Een comfortabel binnenklimaat betekent voor iedereen iets anders. Bij Daikin heb je daarom de ruimste keuze in warmtepompenairconditioning en luchtreinigers

 • Airco

  Met een airco of lucht-luchtwarmtepomp kun je koelen én verwarmen. Lees meer over de werking, de verschillende soorten binnenunits, de installatie en de prijs.
 • Daikin warmtepompen

  Welke warmtepomp zorgt voor het beste rendement? Daikin helpt u graag verder om de geschikte warmtepomp te kiezen voor uw woning.
 • Een luchtreiniger kiezen: waarop moet je letten?

  Met een Daikin-luchtreiniger maak je de lucht in je woning drie keer zuiverder en gezonder. Ontdek alles wat je moet weten om een slimme keuze te maken.

Meer weten?

Als je een warmtepomp of airco wil kopen, dan heb je natuurlijk heel wat vragen. De antwoorden lees je op onze blog!

 

 • 6 misverstanden over warmtepompen weerlegd

 • Wat is het rendement van een warmtepomp?

 • Maakt een warmtepomp veel lawaai? (En hoe beperk je het geluid?)

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !