Stand By Me

Tot 8 jaar garantie op de Daikin warmtepompen en verwarmingssystemen

Stand By Me geeft de mogelijkheid om extra garantie pakketten aan te kopen voor lucht/water, lucht/lucht en water/water warmtepompen alsook gas en stookolie verwarmingsketels van Rotex/Daikin.

Registreer uw installatie op de Stand By Me site en verleng gratis uw garantie met 6 maanden

U kan online de status van uw installatie volgen en uwordt automatisch verwittigd wanneer een onderhoud dient te gebeuren

U kan zich inschrijven voor een verlengde garantie op onderdelen tot 8 jaar mits het afsluiten van een onderhoudscontract met een Qualified Installer !

standbyme.png

Tot 8 jaar garantie op de Daikin warmtepompen en verwarmingssystemen voor residentieel gebruik!

Stand By Me geeft de mogelijkheid om extra garantie pakketten aan te kopen voor lucht/water, lucht/lucht en water/water warmtepompen alsook gas en stookolie verwarmingsketels van Rotex/Daikin.

Waarom mij registreren op het Stand By Me platform?

Reden 1:

Bij Daikin geniet u standaard van 2 jaar garantie op onderdelen én werkuren.

Reden 2

U kan uw standaard garantie op uw residentiële Daikin warmtepomp of verwarmingstoestel verlengen met 6 maanden door u met de inbedrijfstellingscode (die u ontvangt dan de installateur) te registreren op de Stand By Me site.

Reden 3:

U kan opteren voor een uitbreiding van de garantie tot 8 jaar.

Mits betaling van een vast jaarlijks bedrag, kan de 2 jaar en 6 maanden garantie op onderdelen en werkuren uitgebreid worden met een garantie op onderdelen tot 8 jaar. Om van deze extra garantie te kunnen genieten, dient u een onderhoudscontract af te sluiten met een 'Preferred of Qualified installer'.

Verlenging van de garantie

Verlengde garantie op onderdelen

Ons geschenk voor u.

Door een onderhoudsovereenkomst af te sluiten met uw service partner, kan u de standaardgarantie van uw Daikin/Rotex verwarmingstoestel verlengen tot 8 jaar na de opstartdatum. Met andere woorden, u verlengt de standaard garantieperiode van 2,5 jaar, naar een garantie van 8 jaar op onderdelen na opstartdatum.

Vervanging van onderdelen

Onderhoudswaarschuwing

U kan op ons vertrouwen.

U en uw service partner zullen automatisch via e-mail op de hoogte gebracht worden indien er een onderhoudsbeurt op de installatie uitgevoerd dient te worden.

Servicepartners

Digitaal logboek

Zorgeloos verwarmingsdossier.

Er bevindt zich een digitaal logbook in uw account waarin u informatie over uw installatie kan toevoegen. Alle interventieverslagen, het opstartdocument, de onderhoudsdocumenten,... kunnen hierin opgeladen worden.