Stand By Me

Tot 8 jaar garantie op de Daikin warmtepompen en verwarmingssystemen

Stand By Me geeft de mogelijkheid om extra garantie pakketten aan te kopen voor lucht/water, lucht/lucht en water/water warmtepompen alsook gas en stookolie verwarmingsketels van Rotex/Daikin.

Registreer uw installatie op de Stand By Me site en verleng gratis uw garantie met 6 maanden

U kan online de status van uw installatie volgen en u wordt automatisch verwittigd wanneer een onderhoud dient te gebeuren

U kan zich inschrijven voor een verlengde garantie op onderdelen tot 8 jaar mits het afsluiten van een onderhoudscontract met een Qualified Installer !

Hoe een installatie op Stand By Me registreren? Download hier onze gebruikershandleiding

standbyme.png

Tot 8 jaar garantie op de Daikin warmtepompen en verwarmingssystemen voor residentieel gebruik!

Stand By Me geeft de mogelijkheid om extra garantie pakketten aan te kopen voor lucht/water, lucht/lucht en water/water warmtepompen alsook gas en stookolie verwarmingsketels van Rotex/Daikin.

Waarom mij registreren op het Stand By Me platform?

Reden 1:

U kan de standaard garantie van 2 jaar op onderdelen én werkuren van uw residentiële Daikin installatie gratis verlengen met 6 maanden. 

Reden 2:

U kan opteren voor een uitbreiding van deze garantie tot 8 jaar door de aankoop van een Service Pakket. 

Voor dit pakket betaalt u jaarlijks een vast bedrag en breidt u de garantie op onderdelen uit tot 8 jaar. Om van deze extra garantie te kunnen genieten, dient er  een periodiek onderhoud van uw installatie te gebeuren. U dient hiervoor een onderhoudscontract af te sluiten met een Service Partner.  Aarzel niet, de registratie van uw installatie moet binnen het jaar na opstart gebeuren.

Verlenging van de garantie

Verlengde garantie op onderdelen

Ons geschenk voor u.

Door een onderhoudsovereenkomst af te sluiten met uw service partner, kan u de standaardgarantie van uw Daikin/Rotex verwarmingstoestel verlengen tot 8 jaar na de opstartdatum. Met andere woorden, u verlengt de standaard garantieperiode van 2,5 jaar, naar een garantie van 8 jaar op onderdelen na opstartdatum.

Vervanging van onderdelen

Onderhoudswaarschuwing

U kan op ons vertrouwen.

U en uw service partner zullen automatisch via e-mail op de hoogte gebracht worden indien er een onderhoudsbeurt op de installatie uitgevoerd dient te worden.

Servicepartners

Digitaal logboek

Zorgeloos verwarmingsdossier.

Er bevindt zich een digitaal logbook in uw account waarin u informatie over uw installatie kan toevoegen. Alle interventieverslagen, het opstartdocument, de onderhoudsdocumenten,... kunnen hierin opgeladen worden.