Energiezuinige airconditioning voor uw woning

Energiezuinige airconditioning voor uw woning

Dankzij meer dan 90 jaar ervaring in airconditioning hebben we de comfortabelste, energiezuinigste en betrouwbaarste producten op de markt.

Energiezuinige technologieën voor de toekomst

Energiezuinige technologieën voor de toekomst

Onze koeloplossingen hebben de hoogste energierendementslabels op de markt. Dankzij onze focus op hernieuwbare energie en innovatieve technologieën, kunt u genieten van een totaaloplossing met maximaal rendement. Onze toewijding voor het ontwikkelen van energiezuinige klimaatoplossingen garandeert dat units van Daikin niet alleen voldoen, maar ook jaren vooruitlopen op de regelgeving.

Flexibele oplossingen voor elke woning

Splitsysteem

Splitsysteem

Voor één kamer

Een enkel-splitsysteem verbindt een binnenunit met een buitenunit, voor een gemakkelijke installatie en eenvoudige koeling en verwarming.

Multisplitsysteem

Multisplitsysteem

Voor uw volledige woning

Met lucht/lucht-warmtepompen van Daikin, kunt u tot vijf binnenunits op een buitenunit aansluiten, om tot vijf kamers efficiënt te koelen of verwarmen. De temperatuur kan voor elke kamer afzonderlijk geregeld worden.

Uitgerust met onze kenmerkende invertertechnologie

Onze invertertechnologie verlaagt het energieverbruik tot 30% in vergelijking met een niet-invertersysteem, eenvoudigweg door het aanpassen van het toerental van de motor zoals vereist, in plaats van deze voortdurend uit te schakelen en opnieuw op te starten.

Splitsysteem

Split systeem

  • 1 binnenunit wordt op 1 buitenunit aangesloten
  • Verwarmt of koelt 1 ruimte
  • Eenvoudige plaatsing
Airconditioning uitgerust met onze kenmerkende invertertechnologie
Multisplitsysteem

Multisplitsysteem

  • Maximaal 5 binnenunits worden op 1 buitenunit aangesloten
  • Verwarmt en koelt maximaal 5 verschillende ruimtes
  • Bediening van afzonderlijke ruimtes

Bekroonde ontwerpen voor uw interieur

Dankzij ons groot assortiment van binnenunits en ontwerpopties, zal u altijd een klimaatoplossing vinden die bij uw interieur past.

Bekroonde modellen voor uw interieur

We hebben zo veel verschillende units dat we er zeker van zijn dat er één perfect past in uw interieur.

Wandairconditioning

Wandmodel

Onze wandmodellen worden internationaal erkend om tal van redenen, van de goede prijs-kwaliteitverhouding tot het uitstekende design. Met zo veel verschillende opties om uit te kiezen, bent u zeker dat u de juiste unit voor uw woning zult vinden.

Plafondinbouwairconditioning

Plafondinbouwmodel

Inbouwunits zijn ideaal voor elk interieur. Ze worden discreet in valse plafonds of muren geplaatst zodat enkel de luchtroosters zichtbaar zijn.

Vloerairconditioning

Vloermodellen

Vloermodellen van Daikin leveren een uitstekend comfort en stijl, dankzij hun strakke ontwerp en compacte afmetingen.

Altijd alles onder controle
 

Altijd alles onder controle

Daikin airconditioners bieden verschillende manieren om uw leefomgeving te beheren. Gebruik de Daikin Residential Controller- app op uw smartphone, de infrarood afstandsbediening of de spraakbesturingen via Alexa of Google Home.

Altijd alles onder controle
 

Altijd alles onder controle

Download de app Daikin Online Controller, verbind uw Daikin unit met wifi en regel uw unit waar u ook bent. Zo eenvoudig is het.

 

Onze populairste airconditioners

ururusarara-kitchen-710x460.png

Ururu Sarara

De op de muur gemonteerde A+++ oplossing voor koeling, verwarming, bevochtiging, ontvochtiging, ventilatie en luchtreiniging.

Stylish_homepageheader1645px1080px.jpg

Stylish

De bekroonde op de muur gemonteerde tot A+++ oplossing voor koeling en verwarming. Verkrijgbaar in vier kleuren en geschikt voor alle interieurs.

Res-airtoair-emura-photo-grid.png

Daikin Emura

De bekroonde op de muur gemonteerde tot A+++ oplossing voor koeling en verwarming. Verkrijgbaar in een matte kristalwitte en elegante zilveren afwerking.

perfera-article-grid-2020.jpg

Perfera

De op de muur gemonteerde of vloermodel van tot A+++ oplossing voor koeling en verarming, met fantastische prestaties en comfort.

Optimised_Heating_4_Banner_1645x1080px.png

Geoptimaliseerde verwarming 4

Verwarmings- en koelunits voor koudere klimaten tot -25°C met tot A+++ energierendement bij verwarming.

Bluevolution

Met het Bluevolution-gamma, stuwt Daikin comfort naar een volledig nieuw niveau. Door het gebruiken van een nieuw koelmiddel, R-32, kunnen we het energierendement bij zowel verwarmen als koelen verhogen tot A+++.