Skip to main content

Energiezuinige airconditioning voor uw woning

Ondersteund door 90 jaar ervaring, levert Daikin de meest comfortabele, energiezuinige en betrouwbare klimaatoplossingen op de markt verkrijgbaar.

bg-image

Energiezuinige technologieën voor de toekomst

Onze koeloplossingen hebben de hoogste energierendementslabels op de markt. Dankzij onze focus op hernieuwbare energie en innovatieve technologieën, kunt u genieten van een totaaloplossing met maximaal rendement. Onze toewijding voor het ontwikkelen van energiezuinige klimaatoplossingen garandeert dat units van Daikin niet alleen voldoen, maar ook jaren vooruitlopen op de regelgeving.

Flexibele oplossingen voor elke woning

Splitsysteem

Splitsysteem

Voor één kamer

Een enkel-splitsysteem verbindt een binnenunit met een buitenunit, voor een gemakkelijke installatie en eenvoudige koeling en verwarming.

Multisplitsysteem

Multisplitsysteem

Voor uw volledige woning

Met lucht/lucht-warmtepompen van Daikin, kunt u tot vijf binnenunits op een buitenunit aansluiten, om tot vijf kamers efficiënt te koelen of verwarmen. De temperatuur kan voor elke kamer afzonderlijk geregeld worden.

Uitgerust met onze kenmerkende invertertechnologie

Onze invertertechnologie verlaagt het energieverbruik tot 30% in vergelijking met een niet-invertersysteem, eenvoudigweg door het aanpassen van het toerental van de motor zoals vereist, in plaats van deze voortdurend uit te schakelen en opnieuw op te starten.

Airconditioning uitgerust met onze kenmerkende invertertechnologie

Bekroonde ontwerpen voor uw interieur

Dankzij ons groot assortiment van binnenunits en ontwerpopties, zal u altijd een klimaatoplossing vinden die bij uw interieur past.

bg-image

Altijd alles onder controle

Daikin airconditioners bieden verschillende manieren om uw leefomgeving te beheren. Gebruik de Onecta- app op uw smartphone, de infrarood afstandsbediening of de spraakbesturingen via Alexa of Google Home.

Onze populairste airconditioners

 • Ururu Sarara

  De op de muur gemonteerde A+++ oplossing voor koeling, verwarming, bevochtiging, ontvochtiging, ventilatie en luchtreiniging.

 • Stylish

  De bekroonde op de muur gemonteerde tot A+++ oplossing voor koeling en verwarming. Verkrijgbaar in vier kleuren en geschikt voor alle interieurs.

 • Daikin Emura

  De bekroonde op de muur gemonteerde tot A+++ oplossing voor koeling en verwarming. Verkrijgbaar in een matte kristalwitte en elegante zilveren afwerking.

 • Perfera

  De op de muur gemonteerde of vloermodel van tot A+++ oplossing voor koeling en verarming, met fantastische prestaties en comfort.

 • Geoptimaliseerde verwarming 4

  Verwarmings- en koelunits voor koudere klimaten tot -25°C met tot A+++ energierendement bij verwarming.

Bluevolution

Met het Bluevolution-gamma, stuwt Daikin comfort naar een volledig nieuw niveau. Door het gebruiken van een nieuw koelmiddel, R-32, kunnen we het energierendement bij zowel verwarmen als koelen verhogen tot A+++.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !