Bezoek Daikin op Batibouw 2017

Bezoek Daikin op Batibouw 2018

Ben je bezig met een bouw- of renovatieproject? Dan mag je Batibouw ook dit jaar niet missen. Daikin is van de partij en heeft mooi promoties in petto.

BATIBOUW, de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting voor professionele en particuliere bezoekers gaat door van 22 februari tot 4 maart 2018 in Brussels Expo.

Wie vandaag bouwt en/of renoveert, wil vooral zo comfortabel en zorgeloos mogelijk wonen met extra aandacht voor een zuinige, gezonde en veilige woning.

Muur- en dakisolatie, verwarmingssystemen, verlichting, geluidsisolatie, ventilatie, airconditioning: de mogelijke oplossingen voor een ultiem comfort zijn ontelbaar, zonder de economische en ecologische normen uit het oog te verliezen.

Kom de nieuwste innovaties ontdekken en droom over de 'ideale woning' op onze stand 313, paleis 12.

Acties en promoties van Daikin

cashback.png

Ben je bezig met een nieuwbouw- of renovatieproject? Dan moet je zeker onze acties en promoties ter gelegenheid van Batibouw 2018 ontdekken.

Batibouw 2018: praktische informatie

Batibouw 2018  vindt plaats van donderdag 22februari tot en met zondag4 maart in Brussels Expo. De beurs is geopend van 10.00 tot 18.30 uur. Op vrijdag 23 februari vindt er een nocturne plaats voor professionals (tot 21u00). De nocturne voor particulieren zijn gepland op donderdag 1 maart (23u00).

Om een aangename en veilige sfeer te garanderen, gelden er specifieke toegangsmaatregelen voor Brussels Expo. Er zijn 3 ingangen:

  • Paleis 1 (naast Atomium en metro)
  • Astridhal via de passerelle van parking C
  • Paleis 12 via parking Esplanade

We raden bezoekers aan geen rugzak mee te nemen om lange wachtrijen aan de ingang te vermijden. 

27 februari is JOBDAY bij BATIBOUW !

Bekijk tijdens de beurs onze openstaande vacatures op de JOBWALL in paleis 5! 

Of ontmoet onze verantwoordelijke Human Ressources op onze stand 313 paleis 12 en vind je droomjob bij Daikin.

 

jobbatibouw.PNG