Skip to main content

BATIBOUW innoveert en vernieuwt voor een editie 2.0

BATIBOUW kondigt een aantal belangrijke wijzigingen aan voor de editie van 2020. De beurs wordt twee dagen korter.

BATIBOUW 2020 vindt plaats vanaf zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart. De twee dagen die voordien uitsluitend op professionele bezoekers waren gericht, vallen weg en worden vervangen door 3 onafhankelijke professionele beurzen. Ook zal BATIBOUW nog meer inzetten op de beleving van de bezoeker en op digitalisering.

Een beurs volledig op maat van de bezoeker

Voor deze nieuwe editie van BATIBOUW staat de bezoeker meer dan ooit centraal. In een speciale advieszone vooraan in Paleis 5 kunnen bezoekers een kwartier lang vragen stellen aan professionelen uit de sector. In twee conferentiezones (in Paleis 5 en 12) geven merken, exposanten en partners uiteenzettingen over verschillende specifieke thema’s. Het doel is telkens de bezoeker nog beter te informeren over interessante nieuwigheden of vernieuwde regelgeving en normering.

De openingsuren van de beurs werden aangepast zodat de bezoekers BATIBOUW ook makkelijk na de werkdag kunnen bezoeken, zonder daarom in de file te zitten. De beurs zal dus geopend zijn van 12u tot 20u30 tijdens de week en van 10u tot 18u30 tijdens het weekend. Bovendien kunnen bezoekers gebruik maken van een gratis ticket geldig voor een bezoek tijdens de week vanaf 16u (nocturne uitgezonderd).

Verwarmingssystemen, ventilatie, airconditioning: kom de nieuwste innovaties ontdekken en droom over de 'ideale woning' op onze stand 104, paleis 12.

Batibouw en conferenties?

Centraal in Paleis 12 wordt een conferentiezone ingericht waar verschillende sprekers en de bezoekers elkaar kunnen ontmoeten. De thema’s die op dit “Experience Plaza” besproken worden zijn warmtepompen, verwarmingsoplossingen en energieverbruik. Aan de overkant van deze zone kunnen bezoekers even ontspannen in een café, waar ze ook boeken kunnen raadplegen over verschillende woongerelateerde thema’s.

Daikin geeft op 1 maart en 8 maart 2020 van 14:00 tot 15:00 een presentatie in paleis 12. 

Het thema: warmtepomp technieken in nieuwbouw: welke mogelijkheden: tricks & tips voor de eigenaar.

 

De 3 thema's van BATIBOUW 2020

BATIBOUW speelt in op de milieubewuste trend van het moment (en de toekomst!) door bezoekers verschillende oplossingen te bieden om hun ecologische voetafdruk te verkleinen, met:

Het eerste thema "Green Building".  
Hoe kan je je ecologische voetafruk verminderen bij het bouwen of renoveren? Alternatieve woonvormen kunnen één van de mogelijke oplossingen voor de huisvestingscrisis.

Het tweede thema "Smart Heating & Cooling".  
Hoe kan je slimme verwarming en koeling mee opnemen in de bouw of renovatie van je woning?
Voor zowel een nieuwbouw als een renovatie zijn warmtepompen vaak de meest logische keuze. Ze staat garant voor een ecologisch en energiezuinig huis dat opgewassen is tegen de uitdagingen van de toekomst. Ontdek de nieuwigheden in paleis 12.

Het derde thema "Smart is Beautiful".  
We wonen steeds compacter. Kleinere leefruimtes betekent ruimte optimaal benutten. Daarom is een functionele badkamer/keuken een must, maar dan wel met aandacht voor design.


 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !