Bezoek Daikin op Batibouw

Bezoek Daikin op Batibouw 2017

Een nieuwe keuken, nieuwe vloerbekleding, een nieuwe cv-ketel, nieuwe ramen en deuren, … Batibouw  is dé afspraak voor wie bouw- of verbouwplannen op de agenda heeft staan. 

Op 18 februari gaat de hoogmis van de bouwsector weer van start. Ook Daikin is van de partij in Brussels Expo. Bovendien hebben we een aantal mooi promoties in de aanbieding.

Focus op twee thema’s

Batibouw kan elk jaar opnieuw indrukwekkende cijfers voorleggen: 11 beursdagen, 120.000 vierkante meter beursoppervlakte, goed voor zo’n 300.000 bezoekers. Zowel professionals als consumenten vinden hun weg naar de bouwbeurs.

Dit jaar wordt er rond deze drie thema’s gewerkt:

  • Laat u goed omringen van a tot z: raad en advies voor alle bouwprojecten.
  • Ervaar Batibouw met uw 5 zintuigen: de beurs wil een echte ervaring bieden waar consumenten kunnen kijken, aanraken, uitproberen, vergelijken, …
  • De tuinkamer: een volledig nieuw concept waarbij je in een buitenkamer kunt genieten van een groene omgeving.

Je kunt niet alleen bij de exposanten terecht voor allerlei informatie en innovatieve producten. Er worden ook debatten en evenementen georganiseerd.

Acties en promoties van Daikin

Ben je bezig met een nieuwbouw- of renovatieproject? Dan moet je zeker onze acties en promoties ter gelegenheid van Batibouw 2017 ontdekken

Batibouw 2017: praktische info

Batibouw 2017 vindt plaats van donderdag 16 februari tot en met zondag 26 februari in Brussels Expo. De beurs is geopend vanaf 10.00 tot 18.30 uur. Op vrijdag 18 februari vindt er een nocturne plaats voor professionals (tot 21.30 uur). De nocturne voor particulieren zijn gepland op donderdag 23 februari (23.00 uur).

Contacteer ons

Wil je graag meer informatie over welke Daikin warmtepomp het meest geschikt is voor jou? 

Een Daikin warmtepomp specialist staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Uw comfort ligt ons nauw aan het hart...