Bezoek Daikin op Batibouw 2017

Bezoek Daikin op Batibouw 2020

BATIBOUW innoveert en vernieuwt voor een editie 2.0

BATIBOUW kondigt een aantal belangrijke wijzigingen aan voor de editie van 2020. De beurs wordt twee dagen korter.

BATIBOUW 2020 vindt plaats vanaf zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart. De twee dagen die voordien uitsluitend op professionele bezoekers waren gericht, vallen weg en worden vervangen door 3 onafhankelijke professionele beurzen. Ook zal BATIBOUW nog meer inzetten op de beleving van de bezoeker en op digitalisering.

Een beurs volledig op maat van de bezoeker

Voor deze nieuwe editie van BATIBOUW staat de bezoeker meer dan ooit centraal. In een speciale advieszone vooraan in Paleis 5 kunnen bezoekers een kwartier lang vragen stellen aan professionelen uit de sector. In twee conferentiezones (in Paleis 5 en 12) geven merken, exposanten en partners uiteenzettingen over verschillende specifieke thema’s. Het doel is telkens de bezoeker nog beter te informeren over interessante nieuwigheden of vernieuwde regelgeving en normering.

De openingsuren van de beurs werden aangepast zodat de bezoekers BATIBOUW ook makkelijk na de werkdag kunnen bezoeken, zonder daarom in de file te zitten. De beurs zal dus geopend zijn van 12u tot 20u30 tijdens de week en van 10u tot 18u30 tijdens het weekend. Bovendien kunnen bezoekers gebruik maken van een gratis ticket geldig voor een bezoek tijdens de week vanaf 16u (nocturne uitgezonderd).

Verwarmingssystemen, ventilatie, airconditioning: kom de nieuwste innovaties ontdekken en droom over de 'ideale woning' op onze stand 104, paleis 12.