Skip to main content

Word warmtepompspecialist in 1-2-3

Schrijf je in voor de 3-delige Daikin warmtepompcursus en word warmtepompspecialist. Mis de boot niet van deze boomende business en verzeker je ook in de toekomst van een volle agenda.

Wij reserveren deze cursus van 3 modules voor professionals

Warmtepompen zijn booming business. Hoog tijd om mee te boomen.

Warmtepompen zijn stilletjesaan onontkoombaar geworden. Logisch, want ze zijn hét duurzame en toekomstgerichte alternatief voor traditionele verwarmingssystemen op gas of mazout. En het mooie is dat ze in de zomer ook voor verkoeling zorgen.

De vraag ernaar in België stijgt dan ook enorm. Vroeger was de warmtepomp niet voor iedereen haalbaar, maar verbeterde technieken hebben het aanbod uitgebreid en betaalbaar gemaakt. De interessante premies die de overheid voorziet helpen uiteraard ook.

Alhoewel veel professionals het potentieel van de warmtepompentechnologie al ontdekten, blijft die voor anderen nog onbekend terrein. Vandaar deze cursus. Daikin heeft doorheen de jaren enorm veel expertise opgebouwd, en deelt die graag met jou.

In 3 afzonderlijke modules word ook jij een onvervalste warmtepompspecialist!

Voor wie is deze cursus? 

Wij reserveren deze cursus van 3 modules voor professionals die hun bedrijf willen ontwikkelen door zich op warmtepompen te richten. 

  • Je bent nog geen klant bij Daikin
  • Je bent actief in één of meerdere van deze sectoren: elektriciteit / verwarming / fotovoltaïsche & zonne-energie / ventilatie / airconditioning.
  • Je hebt je eigen bedrijf of bent van plan dit binnenkort op te richten. (eventueel als aanvullende activiteit).

De cursus is volledig gratis, maar niet waardeloos. Daarom rekenen we een no-show fee aan van €125 per persoon, per dag, voor wie na inschrijving zonder verwittiging niet opdaagt.

 

Is deze cursus voor jou? Doe de test!

Mis de boot niet. Schrijf je in voor onze warmtepompcursus en geef ook je bedrijf een duurzame toekomst.

Hoe word je in 1-2-3 warmtepompspecialist?

De Daikin warmtepompcursus bestaat uit 3 afzonderlijke modules. Ze worden op drie verschillende dagen georganiseerd en gegeven door Daikin Service Engineers. Elke module heeft een eigen insteek en is zo voor wisselende profielen in je bedrijf relevant.

De cursus is volledig gratis, maar niet waardeloos. Daarom rekenen we een no-show fee aan van €125 per persoon, per dag, voor wie na inschrijving zonder verwittiging niet opdaagt.

 

Module 1 maakt je helemaal vertrouwd met de mogelijkheden van de technologie en de impact ervan op je business.

Het geeft je een overzicht van de types residentiële warmtepompen, vertelt je wat hun toepassingen zijn, en wat nodig is om verder te groeien in de markt. Op het einde van de dag kan je perfect inschatten hoe interessant warmtepompen zijn voor jouw bedrijf.

De cursus is volledig gratis, maar niet waardeloos. Daarom rekenen we een no-show fee aan van €125 per persoon, per dag, voor wie na inschrijving zonder verwittiging niet opdaagt.

Module 2 leert je hoe je met Daikin tools de meest geschikte warmtepomp kan selecteren.

Je leert zelfstandig residentiële lucht-water en lucht-lucht warmtepompen dimensioneren, en stellen je zo in staat om relevante rapporten op te stellen die uw offertes op een hoger niveau tillen. Je leert ook de verschillende Daikin digitale tools gebruiken en wordt vertrouwd gemaakt met de Daikin Customer Portal

In Module 1 leggen we je uit hoe je in te schrijven voor Module 2.

Module 3 leert aspirant warmtepompinstallateurs zelfstandig een warmtepomp plaatsen, elektrisch en hydraulisch aansluiten en de voorbereiding te treffen voor koeltechnische aansluiting. En we vertellen je alles over de voornaamste inregelparameters. De aansluiting zelf en het opstarten van de warmtepomp gebeurt door Daikin Belux.

Je kan Module 3 volgen na Modules 1 & 2 te hebben afgerond.

 

De opleiding: 

  • Gaat telkens door in het Daikin Training Center van Gent, Herentals of Waver (NL)
  • Module 1 duurt 1 dag (van 8 tot 17 uur)
  • Module 2 duurt een halve dag  
  • Module 3 duurt een halve dag 
  • De drie modules zijn afzonderlijk
  • De cursus is volledig gratis, maar niet waardeloos. Daarom rekenen we een no-show fee aan van €125 per persoon, per dag, voor wie na inschrijving zonder verwittiging niet opdaagt.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !