Skip to main content
bg-image

Het Institut Pasteur de Lille evalueerde de effectiviteit van de luchtreinigers van Daikin tegen respiratoire virussen.

Volgens de testen die werden uitgevoerd in de laboratoriums van het Institut Pasteur de Lille, verwijderen de luchtreinigers van Daikin meer dan 99,98% van het menselijk coronavirus HCoV-229E in 2,5 minuut*. Het virus is van dezelfde familie als SARS-CoV-2, het coronavirus dat verantwoordelijk is voor de COVID-19-pandemie.

Er werd ook vastgesteld dat de units 99,93% effectief zijn tegen het H1N1-virus na 2,5 minuten*. H1N1 is het virus dat de normale griep veroorzaakt.

Dit betekent dat de luchtreinigers van Daikin een aanvullend middel zijn in de strijd tegen respiratoire ziekten. Onze compacte plug-and-play reinigers, waarvan de effectivieit wordt bereikt door een combinatie van het hoogwaardig elektrostatisch HEPA-filter, dat het virus vangt, gevolgd door een intense blootstelling aan de door Daikin gepatenteerde Flash Streamer-technologie, die het virus verwijdert, kunnen het risico op overdragen van het respiratoire virus sterk verminderen.

*Het Daikin-apparaat MCK55WVM (commerciële naam MCK55W), getest door het Institut Pasteur de Lille, verwijdert 99,996 % van het menselijk coronavirus HCoV-229E na 2,5 minuut werking aan ‘turbo’ -snelheid onder laboratoriumomstandigheden (luchtdichte kamer met een volume van 0,47 m3, zonder luchtverversing). Het menselijk coronavirus HCoV-229E verschilt van het virus dat verantwoordelijk is voor COVID-19, SARS-CoV-2, maar behoort tot dezelfde familie van coronavirussen.
Het Daikin-apparaat MC55WVM (commerciële namen MC55W/VB), getest door het Institut Pasteur de Lille, verwijdert 99,98 % van het menselijk coronavirus HCoV-229E na 2,5 minuut werking aan ‘turbo’ -snelheid onder laboratoriumomstandigheden (luchtdichte kamer met een volume van 1,4 m3, zonder luchtverversing). Het menselijk coronavirus HCoV-229E verschilt van het virus dat verantwoordelijk is voor COVID-19, SARS-CoV-2, maar behoort tot dezelfde familie van coronavirussen.
Het Daikin-apparaat MCK55WVM (commerciële naam MCK55W), getest door het Institut Pasteur de Lille, verwijdert 99,986 % van het influenze A-virus, subtype H1N1 na 2,5 minuut werking aan ‘turbo’ -snelheid onder laboratoriumomstandigheden (luchtdichte kamer met een volume van 0,47 m3, zonder luchtverversing).
Het Daikin-apparaat MC55WVM (commerciële namen MC55W/VB), getest door het Institut Pasteur de Lille, verwijdert 99,93 % van het influenza A-virus subtype H1N1 na 2,5 minuut werking aan ‘turbo’ -snelheid onder laboratoriumomstandigheden (luchtdichte kamer met een volume van 0,47 m3, zonder luchtverversing)

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !