Skip to main content

Onderdruk pathogeen E. coli O157, dat voedselvergiftiging veroorzaakt

Het werd bewezen dat de actieve elementen die door de Streamer-technologie worden geproduceerd, O157 afbreken en neutraliseren door contact te maken met O157, dat voedselvergiftiging veroorzaakt. Bovendien werd deze keer bewezen dat de onderdrukking 18 keer groter is wanneer er twee Streamer-units worden gebruikt.

* De resultaten werden uitsluitend bekomen na demonstratie van de Daikin Streamer-apparaat onder experimentele omstandigheden.

Aantonen van het beschermend effect tegen O157

Werking van één Streamer-unit

Streamer - beschermend effect tegen O157 met één Streamer-unit

Werking van twee Streamer-units

Streamer - beschermend effect tegen O157 met twee Streamer-units

Testorganisatie

Japan Food Research Laboratories

Testmethode

Door het O 157echovirus gedurende 1, 2, 3, 4, 8 uur te bestralen met de Streamer en de celculturen te enten, hebben we de toestand van het achtergebleven O157 bekeken per verschillende bestralingstijden in de Streamer.

Streamer - vergelijking van het beschermend effect tegen O157 met één Streamer-unit en twee Streamer-units

Er kon na 2 uur bestraling met de Streamer 0,1% van O157 overleven bij gebruik van twee units, in vergelijking met 1,8% bij gebruik van een unit, wat bevestigt dat de bescherming 18 keer effectiever is. Daarenboven werd bevestigd dat het beschermend effect na 3 uur 99,9% is, bij gebruik van een of twee units.

* De resultaten werden uitsluitend bekomen na demonstratie van de Daikin Streamer-apparaat onder experimentele omstandigheden.

O157 met sterke toxiciteit en besmettelijkheid

O157 produceert een sterk gif, Veroxitin genaamd, dat buikpijn veroorzaakt en leidt tot diarree en overgeven. Het is een van de gevaarlijkste bacteriën, die ernstige symptomen kan veroorzaken en zelfs fataal kan zijn als kinderen of ouderen besmet raken. Het is bovendien erg besmettelijk. Over het algemeen ontwikkelt voedselvergiftiging zich alleen als er “ongeveer 1 miljoen” bacteriën het lichaam binnendringen, terwijl O157 al kan zorgen voor voedselvergiftiging door “ongeveer 100” bacteriën.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !