Skip to main content

Services voor een optimale kwaliteit van de binnenlucht

Daikin IAQ-serviceaanbod

Installatie en inbedrijfstelling

Het is van cruciaal belang dat HVAC-systemen worden geïnstalleerd volgens de aanbevelingen van de fabrikant en in bedrijf worden gesteld met het definitieve ontwerp.

Het kan gebeuren dat installateurs nog wijzigingen aanbrengen op de site zelf - een andere lengte van de buizen, bijvoorbeeld - die een belangrijke invloed op de prestaties, de energie-efficiëntie en de kwaliteit van de binnenlucht kunnen hebben.

Het is daarom belangrijk om gebruik te maken van (en toezicht te houden op) een installateur die bevoegd is om systemen van een bepaalde fabrikant te installeren, evenals het kiezen van een bedrijf dat ervaring heeft met soortgelijke installaties.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud van ventilatiesystemen is uiteraard belangrijk en zou deel moeten uitmaken van het totale onderhoudspakket van het HVAC-systeem van een gebouw.

Een grondige reiniging is vooral van belang wanneer het om ventilatie gaat, omdat stof en vuil het vermogen om de binnenluchtkwaliteit te handhaven, sterk kunnen beïnvloeden.

Tijdens het onderhoud moeten de toe- en afvoer worden gecontroleerd op tekenen van vuilophoping, verontreiniging of besmetting, schade als gevolg van het weer en door dieren, en moeten de leidingen en de binnenunits worden geïnspecteerd.

Daikin Refilter Programma

Daikin biedt een Refilter programma voor analyse, optimalisatie en verbetering van uw HVAC-systeem met een totale focus op de kwaliteit van de binnenlucht.

  • Audit van de binnenluchtkwaliteit
  • Fresh Air-programma voor een optimalisatie van de instellingen
  • Klantgericht actieplan met verbeteringen en tegenmaatregelen

Onze experts bezoeken u ter plaatse met een IAQ-georiënteerde technische checklist.

Wij ondersteunen u met onze expertise om de status van uw HVAC-systeem te controleren en geven u een duidelijk verslag van de toestand van uw A/C-systeem, AHU, leidingen, ventilatie-units en binnenunits.

We identificeren een aantal onmiddellijke acties die de capaciteit van uw systeem verbeteren om frisse lucht in het binnenklimaat te verhogen en de recirculatie van stof te verminderen.

Hotelkamer met donkere houten ingebouwde kasten en witte orchidee-decoratie
Checklist symbool

Onze experts bezoeken u ter plaatse met een IAQ-georiënteerde technische checklist.

Logo Daikin Refilter-programma
Statusbewaking symbool

Wij ondersteunen u met onze expertise om de status van uw HVAC-systeem te controleren en geven u een duidelijk verslag van de toestand van uw systeem, AHU, leidingen, ventilatie-units en binnenunits.

Houd de controle over uw IAQ

Daikin service-experts ondersteunen u bij het identificeren van mogelijke verbeteringen aan uw HVAC-systeem, met speciale opties uit ons volledige aanbod diensten en ervaringen.

 

Illustratie IAQ-service portfolio

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !