Skip to main content

Cha No Ma

Wenen, Oostenrijk

Luchtzuiveringssysteem van Daikin helpt caféklanten om beter te kunnen ademen

bg-image

Het centraal gelegen Cha No Ma is een Japanse speciaalzaak en café met karakteristieke hapjes en drankjes op basis van groene Matchathee. De installatie van Daikin luchtzuivering met een binnenluchtkwaliteitsensor biedt geruststelling en bescherming tijdens de aanhoudende coronapandemie en zorgt voor een gezonde virusvrije omgeving voor klanten en personeel.

Projectvereisten

Airconditioning
Luchtgordijn
Luchtzuivering
Bediening
Verwarmen
Warm water
Koeling
Ventilatie

Installatiejaar

2019-2021

Geïnstalleerde systemen

  • Multisplit (3 Perfera-binnenunits)
  • Luchtreiniger MC55W
  • Binnenluchtkwaliteitsensor

Als plek voor ontspanning en samenzijn hecht Cha No Ma veel belang aan het milieu. Voortdurende investeringen in 'groene' klimaatregeling garanderen het comfort van de klant.

Daikin, een kwaliteitsvol Japans merk met bewezen HVAC-expertise en -technologie, was een makkelijke keuze. Het oorspronkelijke systeem werd in 2019 geüpgraded met een R-32-multisplitsysteem van Daikin met laag aardopwarmingsvermogen. De buitenunit is discreet geïnstalleerd bij de ingang van de garage en is gekoppeld aan stijlvolle Perfera-wandunits voor de winkel / het café van 35 m2 en de keuken/kantoorruimte van 55 m2.

Het café biedt normaal plaats aan 8 personen. Door de COVID-19-beperkingen zijn er voorlopig alleen afhaalmaaltijden mogelijk. In 2021 werd een luchtzuiveringsinstallatie van Daikin met bewaking van de binnenluchtkwaliteit geïnstalleerd om gemoedsrust te garanderen en consumenten en personeel te beschermen.

De flash streamer-technologie van Daikin reinigt de lucht, vangt deeltjes op, vernietigt ze en inactiveert 99,9% van het Sars-COV-2-virus.

De binnenluchtkwaliteitsensor meet parameters zoals CO2, stof en vluchtige organische stoffen in realtime. De eigenaar kan de luchtkwaliteit via een app controleren en zo de nodige maatregelen nemen. Een vergelijking van de binnenluchtkwaliteitsparameters 'voor en na' laat een aanzienlijke verbetering van de binnenluchtkwaliteit zien.

Binnenunits in het plafond verborgen

De luchtreiniger van Daikin verwijdert schadelijke deeltjes, allergenen en virussen

BREEAM-certificaat

De geavanceerde binnenluchtkwaliteitsensor biedt continu bewaking met realtime gegevens

Daikin Loop-buitenunits

Een duidelijk etiket verzekert bezoekers dat de omgeving schoon en virusvrij is

Verwante artikels

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !