Skip to main content

Koeling en verwarming voor kleine residentiële gebouwen

De BLUEVOLUTION-warmtepompen van Daikin zijn geïnstalleerd in een aantal residentiële projecten, waaronder een recent project in Porto, Portugal.

Geïnstalleerde producten

2x EWYT-CZ

Totaal koelvermogen: 21kW

Totale verwarmingscapaciteit: 21kW

Over het project

De klant wilde een oplossing die kon zorgen voor koeling of verwarming, afhankelijk van de seizoensbehoeften, en voor sanitair warm water. De oplossing moest ook een absolute betrouwbaarheid, hoge energie-efficiëntie en lage bedrijfskosten garanderen.

Meer over het project, de oplossing en het product

Het nieuwe R-32 kleine invertergestuurde koelaggregaat heeft zichzelf bewezen als een waardevolle oplossing in de meest uiteenlopende situaties, variërend van grote stadions tot relatief kleine woningen.

Voor dit project leverde Daikin twee verwarmingsunits die moeiteloos voldeden aan de vereiste capaciteitsbehoefte (21 kW) en de hoogste energie-efficiëntie op de markt boden voor hun productsegment.

Het R-32 kleine invertergestuurde koelaggregaat werd geïnstalleerd als onderdeel van een systeem om te voorzien in koeling of verwarming (afhankelijk van het seizoen) voor de indoor ventilo-convectoren, en voor sanitair warm water. Dankzij het moderne ontwerp en de geavanceerde technologie die volledige inverter-units optimaliseert, voldeed de unit aan alle eisen van het project en leverde een uitstekende efficiëntie en optimale prestaties met een koelmiddel met een lage GWP, zoals R-32.

Lees hier meer over het nieuwe kleine invertergestuurde koelaggregaat

De uitgebreide ervaring van Daikin in de ontwikkeling van R-32-technologie staat garant voor een optimale betrouwbaarheid van de unit.

In 2018 was Daikin een innovatieve pionier en schreef het geschiedenis met de introductie van de eerste koelaggregaten met R-32 koelmiddel, gevolgd door vrijkoelende scroll-units in hetzelfde jaar, en de R-32 warmtepomp in 2020.

Vandaag de dag heeft Daikin het grootste aantal R-32 installaties ter wereld. Dit getuigt van de ervaring, de kennis, de kwaliteit en de betrouwbaarheid van zijn R-32 producten.

Lees hier meer over hoe Daikin de pionier in de ontwikkeling van R-32 technologie werd

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over het nieuwe Daikin R-32 kleine invertergestuurde koelaggregaat? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

Verwante artikels

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !