Skip to main content

Werking, onderhoud en reparaties

Bij Daikin begrijpen we dat u niet op zoek bent naar een leverancier, maar naar een partner. Daarom is het ons doel om u te begeleiden bij het ontwerp, de opstelling en het onderhoud van uw installatie en een product af te leveren dat aan al uw klimaatvereisten voldoet. Samen met onze servicepartners bieden we een reeks servicepakketten aan om uw installatie te controleren, te beheren en op te volgen.

Controle op afstand

Ons intelligente netwerk is een goedkope service om de veiligheid, inzetbaarheid en betrouwbaarheid van uw installatie te verhogen en het risico op pannes en de bijbehorende kosten te verlagen door middel van prestatiecontroles, voorspellende logica en analyses.

Meer info

Onderhoud

Minimaliseer de werkingskosten, volg de prestaties van uw systeem op en verleng de levensduur met regelmatige onderhoudscontroles door Daikin.

Meer info

Reparaties

Ons uitgebreide netwerk van serviceteams staat klaar om reparaties ter plaatse uit te voeren aan het ruime productassortiment van Daikin en andere merken wanneer dat nodig is.

Meer info

Systeembesturing

Gebruik ons in de fabriek ontworpen systeem om de prestaties van uw technische koelaggregaatruimte te regelen, beheren en optimaliseren.

Meer info

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !