Skip to main content

Renovatie?

Denk ook aan je verwarmingsinstallatie

Je woning isoleren en energiezuinig maken, loont. Hoewel een woningrenovatie meestal een grote investering vergt, levert ze na verloop van tijd ook flink wat op. Zo kun je je energiefactuur aanzienlijk doen dalen door je muren en daken goed te isoleren. Maar ook een zuinige verwarmingsinstallatie is een onmisbare investering voor wie renoveert.

Een eenmalige investering …

Voor welk type installatie je ook kiest, een verwarmingsinstallatie is altijd een flinke investering. Je koopt tenslotte een hoogtechnologisch toestel, dat betrouwbaar moet zijn en nog jarenlang moet meegaan. Omdat de initiële investering hoog kan oplopen, laten nogal wat verbouwers en renoveerders een duurzame verwarmingsinstallatie liever links liggen. Een gemiste kans, want door je oude ketel te vervangen door een nieuwe en zuinigere installatie kun je heel wat besparen

… maar een permanente besparing

De kans is groot dat je thuis nog een oude, klassieke verwarmingsketel op gas of mazout hebt. Die toestellen zijn doorgaans niet erg energiezuinig, en door de stijgende prijzen van elektriciteit en brandstoffen, loopt de energierekening almaar hoger op.

Gelukkig bestaan er tegenwoordig een heel aantal opties die milieuvriendelijker en zuiniger zijn, en die je woning net zo goed verwarmen – vaak zelfs nog beter. Dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden voor wie z’n woning energiezuinig wil renoveren:

●     warmtepomp

●     hybride gasketel/warmtepomp

●     gascondensatieketel

●     zonnesysteem

Renoveren: je ketel vervangen door een warmtepomp

Geen verwarmingsinstallatie biedt zoveel mogelijkheden als een warmtepomp. Er bestaan verschillende types warmtepompen – de ene al meer geschikt voor jouw project dan de andere. Wie kiest voor een warmtepomp van Daikin, geniet sowieso van deze voordelen:

●     verwarmen met gratis, hernieuwbare energie

●     energiezuinig verwarmen

●     compacte en fluisterstille verwarmingsinstallaties

●     mogelijke aansluiting op zonnepanelen

●     compatibel met vloerverwarming, radiatoren en airconditioning

Contacteer ons

Wil je graag meer informatie over welke Daikin warmtepomp het meest geschikt is voor jou? 

Een Daikin warmtepomp specialist staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Uw comfort ligt ons nauw aan het hart...

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !