Skip to main content

(Deze actie is afgelopen) Hello Winter 2023 Multi Split: tot €225 cashback

Deze actie is afgelopen.

Hoe gaat het in zijn werk?

De voorwaarden

Deze actie is afgelopen.

Deze actie was geldig voor bepaalde lucht-lucht warmtepompen. Tot uiterlijk 15 april 2023 kan je je installatie nog registreren indien je installatie opgestart is tussen tussen 10 januari en 31 maart 2023. Na 15 april 2023 aanvaarden we geen enkele cashback meer. De ‘Daikin Hello Winter’-actie loopt enkel in België en het Groothertogdom Luxemburg.

Klik hier om de volledige voorwaarden van deze Hello Winter Actie te lezen

Welke warmtepomp?

Het bedrag van de cashback hangt af van de capaciteit van de buitenunit die je wilt installeren. Je kunt kiezen uit vier multi-split warmtepompen. Met dit oplossing is het mogelijk om verschillende binnenunits aan één enkele buitenunit te koppelen. Zie hieronder voor de cashbackbedragen die we aanbieden:

  • € 90 op de 2MXM
  • € 135 op de 3MXM
  • € 180 op de 4M(W)XM
  • € 225 op de 5MXM

Je installateur geeft je graag advies over de meeste geschikte airco voor jouw situatie.

De cashback aanvragen

Da’s eenvoudig: om aanspraak te maken op de cashback en de extra garantie registreer je je geïnstalleerde lucht-lucht warmtepomp zelf via Daikin Stand By Me. Daar maak je een persoonlijk account aan en voer je het serienummer van je installatie in. 

Voldoet jouw installatie aan alle voorwaarden, dan kun je via Stand By Me rechtstreeks de cashback aanvragen. De gratis extra garantie van 6 maanden wordt op dat moment ook automatisch geactiveerd.

Wenst u een Daikin gratis prijsofferte te ontvangen? Daikin stelt u in contact met een erkende installateur die u zal contacteren om samen een gepersonalisereerde offerte te maken.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !