Hoe kan ik de netwerkgateway terugzetten naar de standaard fabrieksinstellingen?

Denk eraan dat een reset naar fabrieksinstellingen op de netwerkgateway alle instellingen wist. U moet de netwerkgateway dan opnieuw instellen volgens uw voorkeuren.

Instellingen die teruggezet worden:

  • Verbinding thuisnetwerk (LAN-instellingen)
  • Naam unit en icoon
  • De koppeling tussen de netwerkgateway en het gebruikersaccount

Om de netwerkgateway terug te stellen naar fabrieksinstellingen:

  1. Tik op de toevoegknop (plusteken).
  2. Selecteer de unit waarvan u de netwerkgateway wilt resetten.
  3. Tik op de netwerkgateway die u wilt resetten.
    1. Als de unit al aan uw account is toegevoegd --> de unit wordt vermeld als "Andere units in uw netwerk". Ga verder naar stap 4.
    2. Als de unit niet aan uw account is toegevoegd --> de unit wordt vermeld als "Nieuwe units in uw netwerk". Voeg eerst de unit toe aan uw account en begin dan opnieuw bij stap 1.
  4. De unit kan een firmware-update nodig hebben. Als dat het geval is, voer er dan een uit.
  5. Tik op het scherm "Unit reeds toegevoegd" op de drie punten.
  6. Selecteer "Terug naar fabrieksinstellingen" en bevestig.

network_gateway.png
gateway_network4.png
network_gateway2.png
network_gateway5.png
network_gateway3.png