Skip to main content

Mijn unit ondersteunt de optiekit voor de netwerkgateway, maar als ik probeer de unit aan mijn account toe te voegen, zit deze vast in het initialisatieproces. Wat moet ik doen?

Wanneer u een unit aan uw account toevoegt, zal de Daikin Residential Controller-app automatisch de initialisatiestatus van die unit controleren en rapporteren en de voortgang ervan aangeven met een voortgangsbalk.

Let erop dat voor de initialisatie van Daikin Altherma-warmtepompunits van de 2e generatie een herstart nodig is en dat deze initialisatie tot 20 minuten kan duren.

Als de app na 20 minuten nog steeds aangeeft dat uw toestel wordt geïnitialiseerd, probeer dan de volgende acties:

  • Herstart de Daikin Altherma-warmtepompunit door de stroom uit en aan te zetten.
  • Controleer met uw installateur of de software van de warmtepompunit compatibel is met de gebruikte netwerkgateway. Het is mogelijk dat de software een update nodig heeft.

Op dit moment is het niet-condenserende gasketelsysteem van Daikin (DRGATEWAYAA) alleen compatibel met de kamerthermostaat van Daikin (DOTT). Wanneer de verbinding tussen de gasketelunit en de kamerthermostaat onderbroken wordt (bv. defect, ontkoppeld, ... ), dan wordt in de app aangegeven dat de gasketelunit aan het initialiseren is, aangezien deze de communicatie met de thermostaat opnieuw moet initialiseren. Zolang de gasketelunit niet opnieuw op de thermostaat is aangesloten, geeft de app de initialisatiestatus aan. Zodra er een kamerthermostaat is aangesloten, kan de voortgang van de initialisatie (upload) op het scherm van de kamerthermostaat gecontroleerd worden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !