Skip to main content

Daikin schakelt een versnelling hoger in de strijd tegen COVID-19

Dat het COVID-19 virus, net als vele andere allergenen, bacteriën, virussen…, zich hoofdzakelijk door de lucht verspreidt, is algemeen geweten. Daarom is het meer dan ooit zaak om binnenhuis te zorgen voor een zo optimaal en veilig mogelijk binnenklimaat. Goed ventileren en de lucht reinigen is de boodschap.

Dat het COVID-19 virus, net als vele andere allergenen, bacteriën, virussen…, zich hoofdzakelijk door de lucht verspreidt, is algemeen geweten. Daarom is het meer dan ooit zaak om binnenhuis te zorgen voor een zo optimaal en veilig mogelijk binnenklimaat. Goed ventileren en de lucht reinigen is de boodschap. Reken daarvoor op Daikin. Met de nieuwste hoogtechnologische luchtreinigers, de Daikin MCK55W en de Daikin MC55W, heb je kwalitatieve en betrouwbare aircleaners voor zuivere lucht, een optimaal binnencomfort en een gezonde omgeving.

Het is niet enkel belangrijk een gezond binnenklimaat in je woning te hebben, experts benadrukken ook het belang van goede luchtreiniging op de werkvloer. Daarom rust Daikin de eigen kantoorruimtes in Waver, Gent en Herentals uit met haar luchtreinigers en garandeert zo niet enkel de veiligheid van zijn medewerkers, maar verhoogt ook het werkcomfort.

Efficiënt in de strijd tegen corona

De nieuwe Daikin MCK55W en MC55W luchtreinigers zijn uitgerust met de meest geavanceerde luchtreinigingstechnologieën waaronder de gepatenteerde Streamertechnologie, die volgens een recente onafhankelijke studie meer dan 99,9 % van het coronavirus met succes inactiveert.

Telewerk blijft in de meeste bedrijven de regel, zo ook bij Daikin. De collega’s die in uitzonderlijke gevallen toch naar kantoor moeten, dienen dit is de best mogelijke omstandigheden kunnen. Daarom plaatst Daikin, naast de reeds geïmplementeerde voorzorgsmaatregelen op de werkvloer (alcoholgel, mondmaskers, voldoende afstand,…), luchtreinigers in al haar kantoren om zo de werknemers extra bescherming en comfort te bieden.

Zuivere binnenlucht, thuis én op de werkvloer

De luchtreinigers gaan niet enkel het coronavirus te lijf, ze zijn ook uiterst efficiënt tegen onaangename geuren, schimmels, bacteriën, allergenen, virussen en gevaarlijke chemische of vervuilende stoffen. En dat dankzij de kwalitatieve HEPA-filter (door Test-Aankoop aangewezen als de meest doeltreffende filter) die 99% van alle fijne stofdeeltjes (tussen 0,1 μm en 2,5 μm) verwijdert.

En heb je last van hooikoorts? Ook daar brengen de Daikin-luchtreinigers soelaas. De toestellen beschikken over een Pollenstand die pollen vangt voor deze de grond bereiken. Gedaan met de vervelende hooikoortsklachten zoals tranende en jeukende ogen, een verstopte neus en niesbuien!

The full package, mét luchtbevochtiging

De Daikin luchtreinigers zorgen niet enkel voor een lucht die drie keer zuiverder, gezonder en properder is, de Daikin MCK55W-unit hydrateert ook de lucht. Een goede vochtigheidsgraad in de ruimte is eveneens een belangrijke factor in het bekomen van een optimaal binnenklimaat. Zeker in de winter, wanneer de verwarming aangezet wordt, neemt de luchtvochtigheid binnenshuis snel af. Dit kan leiden tot droge ogen en een droge huid. Maar ook dat is dankzij Daikin verleden tijd.

Geen vuiltje aan de lucht met een goede luchtreiniger!

Ook thuis of op je werk profiteren van de voordelen van de Daikin luchtreinigers? Dat kan.

Ontdek de Daikin aircleaners in de Daikin showrooms in Gent en Wavre en via de online shop Art&Craft.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !