Skip to main content

Waarom u zich altijd best tot uw Daikin installateur wendt?

vrijdag 30 maart 2018

Uw installateur beschikt over alle nodige informatie omtrent uw project. Vooraleer u een specifieke installatie aan te bevelen heeft hij  een "thermische bilan" oftewel een soort van thermische plaatsbeschrijving van uw woning op gemaakt:

  • De isolatiegraad van de woning

    Bouwjaar, gebruikte materialen, isolatie, type ramen,… 

  • De opbouw van de woning

    De oppervlakte van de woning en de 'op te warmen' of 'af te koelen' ruimtes, de aanwezige afgiftesystemen en hun vermogen (radiatoren, kringen vloerverwarming, enz … )

  • Uw gewoontes

    Het aantal gebruikers, de gebruiksuren, de gewenste temperaturen, het dagelijks warmwaterverbruik en tap patroon, enz…

Uw installateur is van uit dit onderzoek vertrokken om je de beste oplossing aan te bieden, afgestemd op je specifieke noden. Hij is bijgevolg de aangewezen persoon om je de nodige informatie omtrent de technische keuze en de door hem uitgevoerde installatie ervan te verschaffen.

Wij raden je dan ook aan om met hem contact op te nemen indien je vragen omtrent uw installatie heeft. Ook indien je moeilijkheden in de werking van je toestel ervaart is hij de aangewezen persoon om jou de oplossing te bieden. Indien jouw installateur hierbij assistentie nodig heeft, weet dat hij op de hulp van Daikin's technische dienst kan rekenen.

 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !