Skip to main content

Daikin Emura, een designoplossing voor residentieel wonen

Milaan, Italië

Laten we eens een kijkje nemen in dit appartement in het centrum van Milaan, de beroemde design- en modehoofdstad van Italië.

Heeft u de nieuwe witte Daikin Emura aan de muur gezien? Het is een elegant ontwerp dat mooi opgaat in het interieur.

  • Project

De vervanging van een 15 jaar oud airconditioningsysteem door twee Daikin Emura-wandgemonteerde binnenunits en 1 multi-buitenunit.

  • Producten

Wandgemonteerde binnenunit FTXJ35A2V1BW (x2)

Multi-buitenunit 2MXM68A2V1B

De installatie was kinderspel. De bewoner was enorm blij met het resultaat en zei: "Ik was op zoek naar een hoogperformante airconditioningoplossing met weinig visuele impact. Daikin Emura voldoet aan deze voorwaarden. Ik moet zeggen: het is een geweldig functioneel ontwerp."

"De Daikin Emura heeft een slank silhouet met speelse schaduwlijnen, zowel in stand-by- als in bedrijfsmodus. Dat maakt het interessant, maar nooit overweldigend. De wandgemonteerde unit past bij mijn interieurstijl. En dat is alles wat ik wou."

"Nog belangrijker is dat het doet wat het moet doen: mijn binnenklimaat in alle seizoenen verbeteren, op een elegante en efficiënte manier. Het is ook nagenoeg onhoorbaar, wat absoluut een groot pluspunt is."

"Daikin Emura verhoogt ons gevoel van comfort aanzienlijk. Het zorgt voor een constante temperatuur in de hele kamer met slechts een druk op de knop. Het is zo eenvoudig om het toestel te bedienen. De belangrijkste functies zijn eenvoudig toegankelijk via de afstandsbediening of op afstand via de app."

Verwante artikels

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !