Skip to main content

Een warmtepomp installeren

 de warmtepomp installateur

Ben je van plan op een warmtepomp te installeren, dan ben je uiteraard op zoek naar een goede warmtepomp installateur. Enkele tips om een de geknipte warmtepomp installateur te vinden die jouw warmtepomp tiptop installeert!

Waarom beroep doen op een warmtepomp installateur?

Een warmtepomp installateur zal je warmtebehoefte nauwkeurig analyseren. Op die manier kan je de juiste dimensionering voor je warmtepomp kiezen en zal je warmtepomp maximaal renderen. Het is immers zeer belangrijk om een warmtepomp te kopen met het juiste vermogen. Zo zal de warmtepomp exact de warmte afgeven die noodzakelijk is, zonder te veel of te weinig warmte af te geven. 

Zodra de warmtepomp volledig geïnstalleerd is, zal de warmtepomp installateur een kwaliteitscontrole uitvoeren. Vervolgens wordt de warmtepomp op de juiste manier ingesteld. Na de installatie is de warmtepomp zo goed als onderhoudsvrij.

Warmtepomp installatie terugbetaald

Vergeet niet dat je een deel van de kosten van je energiebesparende investeringen terugbetaald kan krijgen dankzij een aantal steunmaatregelen van verschillende instanties. Ga daarom na welke subsidies je van je netbeheerder, de fiscus, de Vlaamse overheid en je gemeente krijgt.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !