Skip to main content

Steeds de juiste temperatuur dankzij een bewegingssensor

Welk seizoen het ook is, in huis wil je altijd een aangename temperatuur. De Bluevolution-reeks van Daikin maakt dat mogelijk. Opmerkelijk: dit systeem voor airconditioning heeft een bewegingssensor die automatisch voor een intelligente luchtverdeling zorgt.

Winter of zomer: comfort gegarandeerd

Een verwarmingssysteem met een warmtepomp garandeert het hele jaar door een perfecte temperatuur binnenshuis. Het gamma van Daikin bevat onder meer water/lucht-warmtepompen, lucht/water-warmtepompen en lucht/lucht-warmtepompen.

De Bluevolution-reeks, een nieuw gamma airconditioningtoestellen, is een interessante uitbreiding op de bestaande warmtepompsystemen. Bluevolution-toestellen gebruiken koelmiddel R32, een milieuvriendelijk alternatief voor CFK’s, dat het energierendement verhoogt tot maar liefst A+++. Je kunt dus altijd rekenen op een optimaal energierendement en een ultieme betrouwbaarheid.

Bewegingssensor regelt de luchtstroom

Omdat niets zo irritant is als koude luchtstromen op je lichaam voelen, heeft

De Bluevolution-airconditioners van Daikin hebben een intelligente bewegingssensor, die ervoor zorgt dat je nooit last hebt van onaangename koude luchtstromen. De zogenaamde ‘2-zone-sensor’ doet het systeem automatisch overschakelen op besparingsmodus als je de ruimte verlaat. Kom je terug binnen, dan merkt het systeem dat ook op. Energieverspilling is aan Bluevolution niet besteed!

De luchtstroom zelf is driedimensionaal: door de combinatie van de verticale en horizontale lamellenbeweging van het toestel blijft de kamertemperatuur altijd constant. Je hebt dus nooit het gevoel dat je plots van een warme zone in een koude zone terechtkomt.

De juiste temperatuur in elke kamer

Op een buitenunit van de Bluevolution-reeks kun je tot vijf binnenunits aansluiten om zo makkelijk de temperatuur in meerdere ruimtes te regelen. Voor de binnenunits heb je de keuze uit verschillende modellen. Zo is er altijd wel een design dat perfect bij jouw interieur past.

De temperatuur in de verschillende kamers kun je instellen via een handige app voor je smartphone. Met de Daikin online controller kun je onder meer:

  • de status van je warmtepomp controleren
  • de bedrijfsmodus, de ingestelde temperatuur, het luchtdebiet en de luchtstroomrichting regelen
  • de temperatuur en bedrijfsmodus programmeren voor een periode van zeven dagen

Geïnteresseerd in Bluevolution voor de klimaatregeling in je huis? Neem vrijblijvend contact op met een van onze dealers.

Contacteer ons

Wil je graag meer informatie over welke Daikin warmtepomp het meest geschikt is voor jou? 

Een Daikin warmtepomp specialist staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Uw comfort ligt ons nauw aan het hart...

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !