Skip to main content

De vijf voordelen van een lage temperatuur warmtepomp

Er bestaan heel wat verwarmingssystemen om je woning en sanitair water warm te krijgen. Toch zijn er heel wat redenen waarom je het best voor een warmtepomp kiest. Niet alleen de kostprijs en de mogelijkheden, maar ook het gebruiksgemak en comfort overtuigen je snel. Er bestaan heel wat types: je vindt dus altijd wel een warmtepomp die perfect aan jouw behoeften tegemoetkomt.

Een voelbare besparing

Krijg jij het warm als je energierekening in de brievenbus valt? Niet nodig als je je huis en sanitair water verwarmt met een lagetemperatuur-warmtepomp. Ze verbruikt alleen elektriciteit om de gratis energie uit de natuur in je huis binnen te brengen. Bovendien verwarmt deze warmtepomp maar tot de temperatuur die je nodig hebt. Ze past zich perfect aan jouw noden aan.

Kies voor toprendement

De warmtepomp is uitgerust met toptechnologie, die op elk moment zorgt voor de meest efficiënte manier van verwarmen. Ze haalt uit lage temperaturen een behaaglijke warmte en een hoog rendement. Bovendien rekent een hybride warmtepomp zelf uit welk type verwarming het goedkoopst is, op basis van de energieprijzen. Dat voel je niet aan de temperatuur binnenshuis; wel aan je rekening op het einde van de maand.

Oplossing op maat

Er is een warmtepomp voor elke woning. Natuurlijk kies je voor een warmtepomp bij nieuwbouw; zo haal je makkelijker het vereiste E-peil. Een warmtepomp combineer je moeiteloos met zonnepanelen, een zonnecollector en een gascondensatieketel. Ook binnen een renovatieproject past de warmtepomp perfect. Je sluit ze naadloos aan op bestaande radiatoren, vloerverwarming en je sanitair circuit.  Wist je trouwens dat een warmtepomp je huis ook kan koelen in de zomer?

Een ongezien comfort

Ongezien en ongehoord is een juiste omschrijving, want een warmtepomp is compact en werkt fluisterstil. Een warmtepomp bestaat zowel in vloer- als wandmodel. De installatie door een vakman gebeurt in een handomdraai en als je kiest voor vloer- of plafondverwarming, dan heb je geen zichtbare toestellen in je huis. Designers zorgen bij de zichtbare oplossingen voor een strakke en tijdloze vormgeving. 

Duidelijke bediening

Je stelt je warmtepompverwarming moeiteloos in via een duidelijke thermostaat of controller. Je kiest uit verschillende programma’s en stelt je eigen voorkeuren in. Het scherm is duidelijk leesbaar en werkt intuïtief. Je warmtepomp begrijpt snel wat jouw behoeften zijn en past zich feilloos aan.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !