Wat hoorde ik daar op de radio? Wie is Rotex?

Wat hoorde ik daar op de radio? Wie is Daikin?

ROTEX staat voor complete innovatieve en milieuvriendelijke verwarmingssystemen, gaande van condensatieketels voor stookolie en gas, over warmtepompen en zonne-installaties tot energieboilers, stookolietanks en regenwatertanks.

ROTEX is een producent en leverancier van complete innovatieve en milieuvriendelijke verwarmingssystemen, gaande van condensatieketels voor stookolie en gas, over warmtepompen en zonne-installaties tot energieboilersstookolietanks en regenwatertanks.

ROTEX Heating Systems maakt deel uit van de Daikin groep, die wereldleider is op het vlak van het produceren en leveren van producten voor verwarming, ventilatie en klimaatregeling. Onze gecombineerde expertise vertaalt zich in hoogwaardige producten en oplossingen die voldoen aan de strengste eisen van de eindgebruikers.

 

Combineer uw Rotex warmtepomp met zonnepanelen, voor extra energiebesparing?

Rotex energiezuinige verwarmingssystemen voor de verwarming, het sanitair warm water en sommige systemen kunnen zelfs koelen.

Vervang uw oude verwarmingsketel

Vervang uw oude verwarmingsketel door een energiezuinige Rotex verwarmingsoplossing. Vervang een stookolie of gasketel door

Voor elke situatie, een Rotex aangepaste oplossing.

Contacteer ons

Wil je graag meer informatie over welke Daikin warmtepomp het meest geschikt is voor jou? 

Een Daikin warmtepomp specialist staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Uw comfort ligt ons nauw aan het hart...