Skip to main content

Batibouw 2021: Daikin tekent present op deze online editie

De coronacrisis heeft onze levens grondig door elkaar geschud. Zo zijn massa-evenementen, zoals de grote beurzen die normaal elk jaar in onze agenda opduiken, voorlopig niet mogelijk. Die context dwingt ons om onszelf opnieuw uit te vinden, wat ook lukt, dankzij de technologie en heel veel creativiteit. 

Neem nu Batibouw, dat dit jaar niet plaatsvindt in Brussels Expo, maar online via een gratis toegankelijk digitaal platform. Op ‘Batibouw virtueel’ kun je de exposanten van je keuze digitaal ontmoeten. Zo hoeft je bouw- of renovatieproject niet te wachten.

Net zoals elk jaar staat Daikin voor je klaar met informatie over onze oplossingen. We begeleiden je graag bij het ontwerp van jouw project.

Wat heeft Batibouw virtueel 2021 voor jou in petto?

Batibouw vindt dit jaar plaats van 27 februari tot en met 7 maart. Het wordt een virtuele editie zonder voorgaande. Het concept? Zoals elk jaar brengt Batibouw een breed scala exposanten samen die klaarstaan met waardevol advies en informatie om je bouw- en renovatieplannen vorm te geven. Deze keer hoef je niet naar Brussels Expo, maar kun je de beurs vanuit je luie zetel bezoeken via een handig digitaal platform. Je beantwoordt enkele vragen over jouw (ver)bouwproject en krijgt meteen een automatische selectie met nuttige producten, merken en oplossingen. Daar stopt het trouwens niet. Zodra je de producten van jouw keuze aangeduid hebt, kun je de exposanten via chat of videoconferentie ontmoeten en indien nodig een afspraak plannen.

Stel dat je je stookolieketel wil vervangen door een warmtepomp met vloerverwarming. Dan zal het digitale Batibouw-platform je exposanten voorstellen die warmtepompen aanbieden die bij jouw situatie passen, zoals Daikin. Vervolgens kun je via videoconferentie een gesprek voeren met een van onze experten. Handig, niet?

Is het platform van Batibouw meer dan een zoekmotor?

De grote troeven van dit concept zijn de personalisatie en interactiviteit. Op basis van je antwoorden krijg je producten en oplossingen die écht passen bij jouw project. Je bent dus zeker dat je altijd relevante informatie krijgt. Ook kom je in contact met experts die advies op maat geven. De online editie van Batibouw weet het beste van de digitale wereld te koppelen aan menselijk contact.

Praktische info

Je vindt Daikin terug op de het digitaal platform van 27 februari tot en met 7 maart 2021. Net als elk jaar is het mogelijk om de beurs te bezoeken buiten de kantooruren. We staan dan ook elke dag paraat, van 10.00 tot 19.00 uur en van 10.00 tot 21.00 uur tijdens de nocturne op donderdag 4 maart.

Na afloop van de beurs blijft de informatie die de exposanten gedeeld hebben online beschikbaar tot eind maart.

Tijdens de editie van 2021 staan er drie belangrijke thema’s centraal. Als eerste de digitalisering, een fenomeen dat vandaag niet meer weg te denken valt bij bouw- en verbouwprojecten. Daarnaast staat water in de kijker – en dan vooral de verschillende innovaties om het gebruik ervan te verminderen bij de bouw van een woning, bij de productie van materialen en tijdens het dagelijkse leven. Ten slotte zijn er de flexibele woonoplossingen die een antwoord bieden op de uitputting van grondstoffen en de beschikbare woonoppervlakte.

Sta je te popelen om kennis te maken met onze producten en om je voordeel te doen met het advies van onze experts? Daikin staat paraat om te antwoorden op al je vragen, tijdens Batibouw maar ook daarbuiten. Neem gerust vandaag al contact met ons op.

Batibouw 2019

Over deze blogpost

Geplaatst op:

27 februari 2021

 

Categorie:

Gelijkaardige artikels

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !