Tools voor meer zekerheid en gebruiksgemak

aircleaner.png

Daikin Stand By Me voor een klimaat van zekerheid.

Met Stand By Me, streeft Daikin ernaar gebruikers een maximale zekerheid en service te bieden. Dit service-programma garandeert het beste op gebied van comfort, energie-efficiëntie en opvolging van de installatie.

Stand By Me werd in het verleden reeds aangeboden bij de aankoop van een hybride warmtepomp, een lucht/water warmtepomp, een geothermische warmtepomp, een verwarmingsketel (gas en mazout). Sinds dit jaar geldt dit ook voor een lucht/lucht warmtepomp.

Dit programma biedt de mogelijkheid om de garantie op de wisselstukken uit te breiden tot acht jaar na de opstartdatum. Gebruikers krijgen zo de zekerheid dat er de herstellingskosten beperkt blijven, dat de installatie optimaal blijft functioneren en dat men steeds kan rekenen op een officiële Daikin servicepartner.

De Online controller: een efficiëntere regeling van de Daikin warmtepompen

BRP069A45_18_001_installation pictures.tif

De Daikin Online Controller, compatibel voor het Daikin Altherma gamma en de Daikin lucht/lucht warmtepompen stelt de gebruiker in staat om van waar dan ook de temperatuur met de smartphone, laptop, pc of tablet te regelen. Zo kan men instellen dat de woonkamer lekker warm is tegen het tijdstip dat men thuiskomt. Het omgekeerde is eveneens mogelijk. Op een hete zomerdag wilt men niet terechtkomen in een woning dat aan het oppervlak van de zon doet denken. Via de gebruiksvriendelijke interface kan men eenvoudigweg de koeling enkele uurtjes op voorhand starten zodat het aangenaam fris is bij thuiskomst.

Verwante artikels