Skip to main content

Daikin’s lucht/lucht oplossingen voor nieuwbouw of renovaties

Daikin beschikt over een uitgebreid gamma voor iedereen die een nieuwe woning wil bouwen of zijn woning wil verbouwen en daarbij de natuur een warm hart toedraagt!
Lucht-lucht warmtepompen bieden een pasklaar antwoord op de stijgende vraag naar energiezuinige producten die gebruikmaken van hernieuwbare energiebronnen. Bijkomend worden ze gekenmerkt door een beperkt energieverbruik en lage CO2-uitstoot aangezien ze het merendeel van hun energie uit de buitenlucht halen.

NIEUW op Batibouw: Design Stylish binnenunits

Daikin breidt zijn design gamma lucht-lucht warmtepompen uit met de komst van het gloednieuwe ‘Stylish’ wandmodel. Om in te spelen op de hedendaagse interieurs komt deze speciaal in 3 kleuren en strak afgelijnd op de Belgische markt. Met een diepte van slechts 189mm is deze unit de meest compacte op de markt.

Niet enkel het stijlvolle ontwerp springt in het oog, ook de geavanceerde technologieën verdienen lof. Zo ervaart men steeds de meest comfortabele luchtstroom onder meer dankzij onder andere de nieuwe Grid-Eye Sensor. De 'Grid Eye' sensor scant de oppervlaktetemperatuur van een ruimte en bepaalt de kamertemperatuur. Daarna verdeelt de sensor de lucht gelijkmatig over de ruimte. Zo wordt er een ideale luchtstroompatroon gecreëerd die de warme of koele lucht richt specifiek naar de zones waar het nodig is.

En omdat het perfect comfort niet enkel afhangt van de temperatuur, maar ook van de luchtvochtigheid, beschikt de Stylish ook over verschillende instellingen om een zo optimaal mogelijk evenwicht te creëren tussen temperatuur en luchtvochtigheid binnen elke ruimte.

Samen met zijn geïntegreerde Online Controller, zijn uitstekende rendementen en het A+++ energielabel is dit toestel het nieuwe neusje van de zalm van het  Bluevolution gamma geworden.

NIEUW op Batibouw: Multizonale kit voor Sky Air of VRV

De Multizonale Kit verhoogt de flexibiliteit van de plafondinbouwunits. Vanaf nu kunnen meerdere afzonderlijke ruimtes aangestuurd worden met één binnenunit.

Het verhoogde comfort dat hiermee gepaard gaat is het grootste voordeel van dit systeem. Tot acht individuele ruimtes/zones kunnen bediend worden dankzij afzonderlijke modulerende  Airzone thermostaat.

Dit systeem is ideaal voor het koelen en verwarmen van de slaapkamers. Het systeem kan op de zolder geplaatst worden zodat er slechts één koelleiding en één condensafvoer voorzien moet worden. Per kamer wordt er slechts één rooster geïnstalleerd en in de gemeenschappelijke nachthal één aanzuigrooster geplaatst.

Daikin Altherma 3 in een notendop

  • Modellen van 4, 6 of 8kW: voor verwarming en productie van sanitair warm water
  • Uitstekende energieprestaties, tot het A+++ label
  • Milieubewust koelmiddel R-32
  • Eenvoudig te installeren met klein vloeroppervlakte
  • Intelligente bediening en geavanceerd ontwerp voor maximale gebruiksvriendelijkheid
  • Bediening via smartphone
  • Vernieuwd design
  • Maximaal comfort
  • Fluisterstille werking

Articles apparentés

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !