Skip to main content

Leon's restaurant

Londen, Groot-Brittannië

bg-image

Bij de installatie van een airconditioningsysteem moeten de meeste klanten rekening houden met een aanzienlijke buitenruimte om een grote condensorunit te kunnen plaatsen. Maar de juiste hoeveelheid ruimte vinden, is moeilijk voor winkels of bedrijven in volgebouwde gebeiden.

Een gebrek aan ruimte was ook het probleem voor restaurantketen Leon's om het juiste airconditioningsysteem te vinden voor het nieuwe restaurant in Fenchurch Street. Het restaurant, gevestigd in het Londense West End, moest het juiste systeem vinden om comfort en energierendement te kunnen leveren in een ruimtebesparend ontwerp.

"Zo een onopvallend en zeer efficiënt airconditioningsysteem zal veel luxewinkeliers in het Verenigd Koninkrijk enorm ten goede komen. Vooral in Londen, waar er weinig buitenruimte is voor een condensor."

- Gary Piper, HVAC-manager Synecore

Zelfs wie zoekt, vindt me niet

Synecore, een vertrouwde installatiepartner in het project, heeft onze VRV i-serie geselecteerd als de beste keuze voor de nieuwe locatie. De VRV IV i-serie is een volledig binnenshuis geïnstalleerd buitensysteem waarvan alleen roosters van buitenaf zichtbaar zijn. Het is een totaaloplossing voor de klimaatregeling van gebouwen met beperkte ruimte.

Voor dit project heeft Synecore ervoor gekozen om twee units van 5 HP uit de VRV IV i-serie te installeren: een voor het restaurantgedeelte en een voor de keuken. Omdat de warmtewisselaar en de compressor gescheiden zijn, was de installatie van het systeem een eenvoudig en kostenefficiënt proces en waren er geen extra renovatieprojecten nodig, zoals dakinstallatie, geluidsisolatie of extra leidingen.

Door de scheiding van warmtewisselaar en compressor is het systeem bovendien zeer onopvallend en eenvoudig in te passen in het bestaande pand.

VRV IV

Revolutionaire airconditioning

bg-image

De resultaten van deze VRV IV i-serie stellen niet teleur. De VRV IV i-serie is esthetisch mooi, praktisch, energiezuinig en eenvoudig te installeren, en stelde Leon's in staat om zijn nieuwe restaurant sneller dan verwacht te openen. De installatie liet ook zien hoe onze VRV IV i-serie een geweldige oplossing is voor andere luxeretailers in Europa die behoefte hebben aan een ruimtebesparende klimaatoplossing.

Meer info

Onze andere casestudies

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !